Cabré Junqueras i la Fundació Carta de la Pau renoven el seu acord de col·laboració

Cabré Junqueras i la Fundació Carta de la Pau renoven el seu acord de col·laboració

Promovent el pacifisme, l’empatia i el lideratge, ambdues entitats centraran esforços en el programa ‘Vitamina, lideratge ètic i transformació social’, el qual pretén la cohesió social dels col·lectius i barris en risc d’exclusió social. Es busquen líders.  

 

Un any més, Cabré Junqueras i la Fundació Carta de la Pau estrenyen llaços i, per tant, renoven el seu acord de col·laboració.

Aquesta organització, fundada a Barcelona l’any 2002 i estretament lligada a l’Organització de les Nacions Unides (ONU), centra esforços a oferir propostes que contribueixin a la pau, en donar resposta als conflictes socials i enfortir la convivència entre persones i comunitats.

Programa ‘Vitamina, lideratge ètic i transformació social’

Caldrà treballar a fons sobre el programa que proposa la Fundació Carta de la Pau, ‘Vitamina, lideratge ètic i transformació social’. L’aplicació d’aquest programa determina un sistema concret d’actuació: formar i acompanyar, durant quatre anys, en matèria de treball social i emocional, enfocat en els joves d’entre 13 i 17 anys. L’objectiu és formar futurs referents pels barris i les comunitats.

Amb aquest programa es pretén realitzar un treball que perduri i se sostingui en el pas del temps. D’aquesta manera, recavant en clubs esportius, casals o associacions de joves, es vol captar el prototip d’una figura concreta, la d’un líder o una líder que pugui empatitzar i simbolitzar el seu col·lectiu, el seu entorn més proper. Aquests “referents positius” han de significar l’evolució social, educativa, cultural i esportiva d’aquells a qui representen.

Vols que t'ajudem?