Una empresa amb més de cent anys de servei

L'empresa de serveis funeraris La Sepulcral de Mataró va ser fundada el 1902 per Miquel Junqueras i Font. El seu gendre, Josep Maria Cabré i Freixas, en va agafar el relleu, i, més tard, ho van fer els seus fills Carles i Miquel Cabré Junqueras. Però Carles i Miquel no només van continuar l'empresa sinó que van constituir la societat mercantil Cabré Junqueras, SA, amb la qual van consolidar la continuïtat i el nom familiars.

Avui, des de la seu de Mataró, es dóna servei a unes 30 poblacions de la comarca del Maresme. I, des del 1980, quan Cabré Junqueras es fa càrrec de la Funerària Encarnat de Granollers, també es dóna servei a unes 25 poblacions de la comarca del Vallès Oriental.

Josep Maria Cabré i Masjuan i Josep Maria Mons i Gallifa, membres de la quarta generació, són avui al capdavant d'aquesta empresa familiar i continuen duent a terme la mateixa feina que van començar, fa tants anys, els seus predecessors.

El 2002, Cabré Junqueras va celebrar el centenari de la seva fundació, i la seva filosofia continua sent el bon esperit i la màxima responsabilitat en cada servei, condicions imprescindibles per complir les seves comeses amb diligència, correcció i serietat.

Vehicles antics

Pressupost en línia

Aquí podràs consultar els nostres preus i confeccionar el pressupost. Posem a disposició als nostres assessors per tot allò que necessitis en cada moment sempre amb total transparència.

Sol·licitar pressupost
Servei prenecessitat

Servei prenecessitat

Defineix, en vida, el teu funeral

Amb el servei de Prenecessitat de Cabré Junqueras podràs contractar, en vida, com vols el teu servei funerari, i deixar-ho tot tancat i pagat.

Saber-ne més
Vols que t'ajudem?