L’empresa funerària Cabré Junqueras fa un pas més en la modernització i digitalització dels seus serveis

L’empresa funerària Cabré Junqueras fa un pas més en la modernització i digitalització dels seus serveis

Cabré Junqueras inicia una nova etapa amb el Projecte Orma, amb la implementació de l'eina de gestió Funus junt amb altres recursos amb els quals es millora i s'agilitza les tasques internes de l'empresa i l'atenció personalitzada a les famílies.

El sector dels serveis funeraris també mira cap al futur i es modernitza. En el cas de Cabré Junqueras fa anys que van iniciar aquest procés, però ara, al 2022, han implementat noves eines de digitalització que s'ajusten al 100% a les seves necessitats com per exemple l'actualització i redisseny de la pàgina web i la imatge corporativa, millorant així el servei al client i la implantació del projecte Orma.

El projecte Orma els permet adaptar-se amb garanties en un entorn de canvi constant. Les eines digitals d'aquesta nova etapa s'estan implementant gradualment i de forma coordinada, fent que aquesta transició sigui còmoda i eficient per a tots els treballadors de l'empresa.

El primer pas que s'ha realitzat ha estat la modernització del sistema de l'empresa. Funus és el nom de l'eina que, des del primer moment, permet iniciar un canvi en l'atenció a les famílies amb diferents serveis com: la reducció del volum de paper que actualment s'utilitza, la creació d'ordres de treball que es rebran a través del mòbil i qualsevol altre dispositiu, el seguiment de les ordres en temps real des de qualsevol lloc, la implementació d'un sistema de lectura de codis QR, la possibilitat per part del personal de veure globalment l'estat de cada servei i dur a terme una atenció més personalitzada a les famílies, etc.

La digitalització i la sostenibilitat són dos aspectes que han pres molta rellevància a Cabré Junqueras, amb projectes pioners en el sector funerari.

"El nostre objectiu en aquesta nova etapa és fer servir tota la tecnologia i eines que tenim a l'abast per poder centrar-nos en el més important: complir amb el nostre compromís d'oferir el millor servei a les famílies", expliquen des de Cabré Junqueras.

La digitalització no és l’única innovació per la qual han apostat aquest 2022. L’empresa, compromesa amb la reducció d’emissions i la sostenibilitat, ha instal·lat plaques solars al tanatori de Mataró, i ara també s’inicia la instal·lació de plaques solars al tanatori de Granollers. Cabré Junqueras ha incorporat nous vehicles elèctrics a la seva flota i ha estat pionera en oferir únicament fèretres ecològics lliures de vernissos i pintures i totalment respectuosos amb el medi ambient.

Des de Cabré Junqueras continuen innovant, creixent i emprenent dintre del sector funerari, buscant sempre oferir els millors serveis als seus clients.

Vols que t'ajudem?