Qualitat Cabré Junqueras

Som una empresa dedicada a la realització de serveis funeraris, amb l’objectiu de prestar un servei de qualitat i de confiança per les famílies.

Ens comprometem a realitzar els serveis sol·licitats d’acord amb les seves necessitats, donant l’assessorament necessari; a més de millorar contínuament l’eficàcia del nostre sistema de gestió de qualitat, sempre basant-nos en el compliment dels requisits legals i/o reglamentaris.

Per tot això, volem realitzar els serveis en els terminis establerts i sense incidències, donant una atenció personalitzada i un seguiment de les necessitats i desitjos dels clients.

La qualificació i el compromís del nostre personal són dos requeriments que considerem essencials per a la correcta realització dels serveis i l’assessorament a les famílies.

A l’adreçar-nos als nostres clients, el nostre personal es guia pels següents principis ètics:

  • Mantenir una relació ètica i professional amb el client
  • Mostrar un respecte sincer cap a totes les creences i costums del client
  • Tenir en compte i respectar el dret de les persones que sol·liciten els serveis funeraris per a decidir el director funerari, escollir entre enterrament o incineració i decidir sobre tots els aspectes del funeral
  • Respectar el dret de les famílies a ser informades del cost total estimat del funeral abans de la signatura
  • Garantir confidencialitat completa en tot moment, subjecte només a imperatius legals
  • Mostrar, el personal funerari, honradesa, lleialtat i integritat en l’acompliment de les seves obligacions
  • Mantenir una estricta observança de totes les lleis, regles i reglamentació aplicables referents a la professió, tant nacionals com internacionals
  • Fer publicacions i publicitat objectiva, honesta i sensible
  • Manifestar un esforç permanent per elevar el coneixement professional funerari a un nivell més alt
  • Mostrar integritat en la relació amb col·legues, tant nacionals com internacionals

Aquesta política serveix de marc de referència per establir i revisar objectius concrets i quantificables, comunicats a l’organització i tractats de forma específica d’acord amb la documentació complementària del manual.

Per assolir aquests objectius, CABRÉ JUNQUERAS compta amb un personal altament motivat i qualificat que a través de la formació adequada i mitjançant informació documentada pugui dur a terme les tasques encomanades.

Pressupost en línia

Aquí podràs consultar els nostres preus i confeccionar el pressupost. Posem a disposició als nostres assessors per tot allò que necessitis en cada moment sempre amb total transparència.

Sol·licitar pressupost
Servei prenecessitat

Servei prenecessitat

Defineix, en vida, el teu funeral

Amb el servei de Prenecessitat de Cabré Junqueras podràs contractar, en vida, com vols el teu servei funerari, i deixar-ho tot tancat i pagat.

Saber-ne més
Vols que t'ajudem?