Cabré Junqueras impulsa un nou espai reduït en el Tanatori de Mataró, fomentant així un adeu més íntim

Cabré Junqueras impulsa un nou espai reduït en el Tanatori de Mataró, fomentant així un adeu més íntim

A més, aprofitant l’activació d’aquesta àrea, et proposem una ruta online pels interiors dels nostres serveis funeraris.

 

Aquest mes de març, Cabré Junqueras ha habilitat un nou espai en el Tanatori de Mataró. L’àrea funerària mataronina compte ja amb una saleta de dimensions reduïdes, on els familiars, els amics i les persones pròximes podran acomiadar al difunt en petit comitè. D’aquesta manera, Cabré Junqueras facilita un comiat més íntim.

A Mataró, l’espai en qüestió ja està en marxa, amb total normalitat. L’essència d’aquest punt físic del Tanatori de Mataró recau en fomentar la proximitat, donant pas a una congregació reduïda, recollint tan sols als més propers. En aquest sentit, es tanca el cercle i s’afavoreix la confortabilitat i la intimitat.

Tanmateix, es fa una aposta per tal que l’últim adeu no es dugui a terme davant el forn crematori, per propiciar així que el darrer comiat produeixi una sensació dolça, més enllà de fer-ho enfront d’un espai capaç de generar més intensitat emocional, innecessària en aquesta fase en concret.

Ruta online pels interiors de Cabré Junqueras

Et proposem una ruta online pels diferents espais que s’aixequen al voltant del serveis funeraris Cabré Junqueras. Coneix el seu interior. T’hi apuntes? Ens acompanyes? Endinsa’t-hi.

Tot travessant les seves portes principals, la recepció és el punt de partida. Aquesta esdevé la primera pressa de contacte amb les famílies, on s’inicien els tràmits. És fonamental i dona suport des del primer moment. A més, allà ressolen dubtes.

Molt pròxima a la recepció es troba una gran sala d’espera, fragmentada per amplis finestrals i còmodes bancs, els quals reuneixen diferents punts de trobada: familiars, amics i coneguts es reuneixen per brindar suport als afectats. A un lateral d’aquest espai, diferents portes donen accés a les respectives sales de vetlla, que són un dels punts àlgids dels tanatoris de Cabré Junqueras. A la citada sala, on es vetlla al difunt, se celebra un acte privat, en el que els familiars i amics poden acompanyar a qui ha sofert una pèrdua. Aquí, a la sala de vetlla, es poden dipositar flors, fotografies, dedicatòries i notes de condol.

Els recintes de Cabré Junqueras permeten la celebració de dues cerimònies, la religiosa, també coneguda com l’oratori, on s’oficien misses, i la laica, on es possibiliten diferents comiats, de caràcter no religiós. Formen part de dos espais grans, en els que les files de cadires miren el faristol, que s’eleva sobre el paviment o la tarima.

A una planta elevada, Cabré Junqueras destina un apartat a una zona dels despatxos, on es procedeix a tramitar assumptes burocràtics i es poden culminar tràmits iniciats en el punt de recepció.

En aïllament i apartada, l’àrea destinada a l’adequació i preparació del cos del difunt, ja que Cabré Junqueras gestiona un espai on un equip de professionals, altament qualificat, utilitza diferents tipus de tanatopràxies, conservació, tanatoplàstia i tècniques d’embalsamats.

Per mostrar senyals i evidències de dol i condol, els espais físics dels serveis funeraris de Cabré Junqueras disposen d’una secció per escollir flors i làpides.

En mans de Cabré Junqueras, s’alcen set tanatoris, corresponents a les comarques del Maresme [Arenys de Mar, Calella, Canet de Mar, Mataró, Pineda de Mar, Tordera i El Masnou] i Vallès Oriental [Granollers].

Sortint d’aquests edificis, on es presten els citats serveis funeraris, les inhumacions es realitzen en els cementiris, i alguns d’aquests es gestionen des de Cabré Junqueras: 24 al Maresme, 25 al Vallès Oriental i 1 a La Selva.

Vols que t'ajudem?