Cabré Junqueras i la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró renoven el seu conveni, basat en l’atenció i l’acompanyament en el dol

Cabré Junqueras i la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró renoven el seu conveni, basat en l’atenció i l’acompanyament en el dol

Aquest acord, que promou accions de sensibilització i prevenció, s’impulsa a partir de programes socials i sanitaris, que versen sobre processos activats al voltant d’una defunció. Els serveis funeraris destinaran 5.000 euros a aquesta activitat.

 

Un any més, els Serveis Funeraris Cabré Junqueras i la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró renoven el seu acord de col·laboració en matèria d’atenció i acompanyament en el dol. De nou, Cabré Junqueras es compromet amb la Fundació mataronina a “facilitar” aquestes tasques englobades en les necessitats mataronines i maresmenques. Ambdues entitats han firmat aquest acord avui, dilluns 20 de febrer de 2023.

Cabré Junqueras i la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró comparteixen interessos comuns i així ha quedat reflectit en la renovació d’un conveni centrat en l’atenció i l’acompanyament en el dol dels afectats davant una pèrdua. S’incideix que es tracta d’un interès públic i social.

En aquesta comitiva sobre l’atenció i l’acompanyament en el dol, ambdues parts han manifestat conjuntament que es pretén donar “atenció comunitària” a la població del Maresme, mitjançant programes sanitaris i socials.

Així doncs, es revalida un acord que expressa que s’estén l’activitat de la Fundació Hospital en qüestions d’atenció psicoemocional de la ciutadania mataronina i maresmenca. Paral·lelament, es disposa d’un programa específic per aquest assumpte, del que “es beneficien persones afectades en un procés de dol”. A la vegada, es promocionen accions de sensibilització i prevenció.

Cabré Junqueras brinda suport al programa executat per la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró, que vetlla per orientar a persones que han sofert una pèrdua i estan immerses en un procés de dol, tant en atenció individual com a partir de grups de suport, tot sota l’estructura del voluntariat. Tanmateix, la prestació d’un servei d’atenció psicològica a les persones afectades per malalties cròniques i als seus cuidadors s’estableix com un dels punts essencials en aquesta renovació de l’acord.

Els Serveis Funeraris Cabré Junqueras destinaran una partida pressupostària de 5.000 euros a la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró, per tal de reforçar l’atenció i l’ acompanyament en processos de dol.

Vols que t'ajudem?