Cabré Junqueras fomenta ‘Eternia’, l’oportunitat de planificar un comiat únic en vida

Cabré Junqueras fomenta ‘Eternia’, l’oportunitat de planificar un comiat únic en vida

Cuidant fins a l’últim detall d’una organització on no falta de res, l’empresa maresmenca ofereix aquest servei funerari, que afavoreix l’autogestió de la pròpia defunció i evita maldecaps als familiars.

 

El concepte de curar-se en salut entra amb força a Cabré Junqueras, que fa un pas endavant en matèria de decessos. De manera senzilla i directa, l’empresa amb seu a Mataró afavoreix la planificació de la pròpia mort en vida. Ho fa a partir del servei ‘Eternia’, que facilita l’autogestió d’un enterrament en vida. La persona que ho desitgi pot deixar lligat tot el que és posterior a la defunció, despreocupant així als familiars, als qui se’ls hi evita un escenari advers: l’organització, a correcuita, de les exèquies.

Gestació d’un nou hàbit. La vessant més positiva de Cabré Junqueras pretén humanitzar processos com la mort i el dol. La voluntat pròpia es fa valer a Cabré Junqueras perquè l’empresa de serveis funeraris, mitjançant ‘Eternia’, dona pes a l’autogestió del final de la vida. Música, rituals, vídeos o flors. Amb ‘Eternia’, l’usuari pot idear el seu funeral desitjat, cuidant fins a l’últim detall. Cabré Junqueras es posa al servei de les persones que, en vida, volen fer front al seu propi comiat, un pla que ideen positivament els esmentats serveis funeraris del Maresme. La decoració, la cerimònia o els recordatoris lliurats. Hom pot escollir d’entre la llista d’opcions que facilita Cabré Junqueras, qui està obert a escoltar i llegir “qualsevol petició especial”. Un funeral al detall. 

Tens ja disponible un vídeo explicatiu d''Eternia', en què es resumeix els avantatges i les característiques d'aquest innovador servei a Cabré Junqueras. 

Alleugerar càrregues, assessorament i relació contractual

L’empresa de serveis funeraris, Cabré Junqueras, proposa “un comiat únic”. Aquest implica eximir de responsabilitats i càrregues als familiars, amics i éssers estimats. De fet, l’eslògan del servei ‘Eternia’ resa ‘fes-ho per tu, fes-ho per ells’. En primer lloc, es convida a pensar en un mateix, qüestió innegociable. Després, es reflexiona sobre la necessitat de pensar en els altres. Així, les persones que hagin de conviure amb un enterrament “podran pair tranquil·les la pèrdua”. Tanmateix, l’empresa de serveis funeraris convida a alleugerir “les despeses a la família” perquè l’autogestió i l’assessoria de Cabré Junqueras se’n carreguen d’enfrontar-se a aquests tràmits, tant els personals com els burocràtics.

En aquesta fase, inevitable en la vida de l’ésser humà, Cabré Junqueras es postula com l’intermediari més directe, posant-se al capdavant del procés, arran de la planificació d’aquest comiat, tan únic i exclusiu com especial. “En tot moment, estem a prop teu, pel que faci falta”, expressa Cabré Junqueras vers aquesta fase de dol.

De l’assessorament a la relació contractual. L’assessorament de Cabré Junqueras possibilita el funeral ideat per un mateix [inhumació, incineració o el tipus de vetlla]. Tots aquests detalls queden reflectits en la relació contractual que s’estableix amb els esmentats serveis funeraris a l’hora de començar a dissenyar les citades voluntats, les quals, amb un avís previ, activarà Cabré Junqueras arribat el moment. Ara bé, els familiars o éssers estimats han d’estar al corrent d’aquest contacte.

Vols que t'ajudem?