Una empresa amb més de cent anys de servei

L’empresa de serveis funeraris La Sepulcral de Mataró va ser fundada el 1902 per Miquel Junqueras i Font. El seu gendre, Josep Maria Cabré i Freixas, en va agafar el relleu, i, més tard, ho van fer els seus fills Carles i Miquel Cabré Junqueras. Però Carles i Miquel no només van continuar l’empresa sinó que van constituir la societat mercantil Cabré Junqueras, SA, amb la qual van consolidar la continuïtat i el nom familiars.

Avui, des de la seu de Mataró, es dóna servei a unes 30 poblacions de la comarca del Maresme. I, des del 1980, quan Cabré Junqueras es fa càrrec de la Funerària Encarnat de Granollers, també es dóna servei a unes 25 poblacions de la comarca del Vallès Oriental.

Josep Maria Cabré i Masjuan i Josep Maria Mons i Gallifa, membres de la quarta generació, són avui al capdavant d’aquesta empresa familiar i continuen duent a terme la mateixa feina que van començar, fa tants anys, els seus predecessors.

El 2002, Cabré Junqueras va celebrar el centenari de la seva fundació, i la seva filosofia continua sent el bon esperit i la màxima responsabilitat en cada servei, condicions imprescindibles per complir les seves comeses amb diligència, correcció i serietat.