Notícies

Cabré Junqueras patrocina la primera Jornada del Dol organitzada per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

La comissió d’Atenció al Dol de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva organitza, amb el patrocini de Cabré Junqueras, la primera jornada del dol al territori amb l’objectiu que esdevingui un espai de trobada i reflexió amb els diferents professionals que intervenen en aquest àmbit i permeti consensuar circuits i treballar de forma complementària en una mateixa direcció. Sempre, “Sumant esforços”, com indica el títol de la trobada.

La jornada, que se celebrarà el proper 15 de novembre, està dirigida a tots els professionals vinculats amb la intervenció sanitària, social i comunitària tant d’atenció primària com d’atenció especialitzada del Maresme i la Selva.

Programa de la Jornada

Amb la mirada posada en trobar sinèrgies a l’hora d’actuar en un procés de dol, s’organitzarà una taula rodona on hi participaran professionals del cos de Mossos d’Esquadra, dels Equips d’Assessorament i Orientació Psicopedagògica que intervenen en l’àmbit escolar, del Centre de Salut Mental d’Adults del Maresme i personal sanitari d’atenció primària i hospitalització, concretament, del servei de cures pal·liatives. Tots ells explicaran com actuen i quins procediments segueixen a l’hora d’atendre una situació de dol.

I a banda de donar a conèixer els diferents actors que poden intervenir en l’atenció al dol, també es presentaran les associacions del Maresme i la Selva que acompanyen les persones en aquest moment difícil com Petits amb Llum, Mans Amigues, Oncolliga, l’Associació Espanyola Contra el Càncer o la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena.

La comissió d’Atenció al Dol de la Corporació

La comissió d’Atenció al Dol de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva va néixer fa 9 anys per donar resposta a la necessitat que sorgien de com fer una correcte atenció al dol per part dels professionals de l’organització i també dels pacients atesos.

Newsletter necrològiques

Rebi una newsletter amb la llista de defuncions als pobles escollits

 Si continua, accepta la nostra política de privacitat

Newsletter necrológicas

Rebi una newsletter amb la llista de defuncions als pobles escollits

 Si continua, accepta la nostra política de privacitat

Fotos i vídeos

Visita el web

Web a pantalla sencera amb vídeos i reportatges fotogràfics dels cementiris gestionats per Cabre Junqueras, entrevistes amb metges, escriptors, científics... i difusió de la memòria i curiositats de les poblacions on prestem servei